• Language
  • +377(44)-144-062
11202813_10153821048987244_4542011996444814692_n

#UniversumTalks me Bernard Nikaj: perfitimet e Kosoves nga Marreveshja per Stabilizim dhe Asociim (MSA)

Postuar më: 25/04/2016

Bernard Nikaj eshte ish Minister i Tregtise dhe Industrise dhe krye-negociator i Marreveshjes per Stabilizim dhe Asociim. Ne kete bashkebisedim me studentet e Universum, Z. Nikaj do te tregoj per procesin e negociimit te marreveshjes se pare kontraktuale te Kosoves me BE-ne dhe cilat jane perfitimet dhe kostot nga kjo marreveshje. Keto dhe shume pytje tjera, do gjejne pergjigje ne #UniversumTalks me ish Ministrin Bernard Nikaj.

Kur: 10 Dhjetor, ora 18.00

Ku: Kolegji Universum Ulpiane, Prishtine

Kthehu
Close