• Language
 • +377(44)-144-062

Lajme

 • eramus +
  CALL FOR APPLICATIONS 2016/2017 ERASMUS +
  Postuar më 11:53 am

  CALL FOR APPLICATIONS 2016/2017 Outgoing Staff Mobility for Teaching and Training within the Erasmus+ Programme from Universum College, Kosovo, to International School

 • Universum Studentet e dalluar Prill
  Studentët e Dalluar të Muajit Prill
  Postuar më 1:49 pm

  Studentët e Dalluar të Muajit Prill Kolegji Universum është në vazhdimësi në promovim të ekselencës akademike dhe etike! Pjesë e

 • Ide biznesi
  Code Weekend Fest
  Postuar më 4:44 pm

  Code Weekend Fest – Mësoni Programim për Vetëm 48 orë Studimet tregojnë se vetëm në Kosovë janë mbi 3000 vende

Close