• Language
 • +377(44)-144-062

Lajme

 • studentet e dalluar
  Studentët e Dalluar Të Muajit Maj
  Postuar më 3:44 pm

  Kolegji Universum në vazhdimësi është në promovim të ekselencës akademike dhe etike.  Pjesë e këtyre përpjekjeve është edhe vlerësimi dhe

 • Universum VideoFest
  Universum Videofest – 100 shpërblime!
  Postuar më 4:42 pm

  Universum VideoFest është garë përmes videove të shkurtëra që organizohet nga Kolegji Universum për Maturanët nga e tërë Kosova. Qëllimi

Close