• Language
  • +377(44)-144-062

Plotëso Kuizin, Fito Bursë

Plotëso Kuizin, Fito Bursë

Plotëso Kuizin, Fito Bursë 3 vjecare studimi!

Kolegji Universum ofron mundësi përfitimi të bursës deri në 50% për studentët që me sukses përfundojnë kuizin e diturisë.

Provo edhe TI, PLOTËSO KUIZIN:

Përfitues do të jenë të gjithë pjesëmarrësit që japin përgjigje të sakta në pyetjet e parashtruara, konkretisht 30% bursë do të ofrohet për studentët që përfundojnë pjesën e parë të kuizit dhe 50% për ata që suksesshëm përgjigjen në dy pjesët e parashtruara (pjesën I dhe II).

Kuizi lansohet përmes faqës zyrtare të facebook të Kolegjit Universum.

Të gjithë përfituesit do të kontaktohen nga Kolegji Universum.

Kliko ketu per te plotesuar Kuizin

Close