• Language
  • +377(44)-144-062
Universum VideoFest

Universum Videofest – 100 shpërblime!

Postuar më: 13/03/2017

Universum VideoFest është garë përmes videove të shkurtëra që organizohet nga Kolegji Universum për Maturanët nga e tërë Kosova. Qëllimi i Video Fest është të shpërblehen videot më të mira dhe të rinjëve të ju ofrohet hapsirë për të zhvilluar aftësit artistik.

A je maturantë? A dëshiron të fitosh një nga 100+ shpërblimet?

5 VENDET E PARA: Laptop dhe 80% bursë
5 VENDET E DYTA: Tablet dhe 50% bursë
5 VENDET E TRETA: Telefon dhe 40% bursë
VENDI 16 – 100: 30% bursë.

Krijo video 60 sekondëshe në një nga fushat e poshtëshënuara dhe dërgo atë në videos@universum-ks.org deri me 25 PRILL 2017. Videot pastaj postohen në faqen zyrtare në Facebook dhe Instagram të Kolegjit Universum dhe fituesit përzgjedhen në bazë të numrit të shikimeve dhe pëlqimeve.

Video duhet të jetë në një nga këto fusha:
– Liberalizimi i vizave
– Produktet vendore
– Punësimi i të rinjëve
– Momente lumturia gjatë shkollimit të mesëm
– Si e shoh botën në 10 vitet e ardhshme

Rregullat e pjesëmarrjës:
– Të jesh maturant në një shkollë të mesme në Kosovë
– Të krijosh video 60 sekondëshe në njërën nga temat e lartëshënuara
– Përzgjedhja e fituesve bëhët përmes numrit të pëlqimeve dhe shikimeve pasi të postohen në faqen zyrtare të Kolegjit Universum.

*Shpërblimet janë valide pas regjistrimit ne Kolegjin Universum

Krijo video 60 sekondëshe në një nga fushat e poshtëshënuara dhe dërgo atë në videos@universum-ks.org deri me 25 PRILL 2017

Kthehu
Close