• Language
  • +377(44)-144-062
erolld belegu

#UniversumTalks me Erolld Belegun: storia ime ne biznes!

Postuar më: 25/04/2016

Kolegji Universum vazhdon me #UniversumTalks, me te ftuarin e kesaj jave, biznesmenin e suksesshem, Erolld Belegu. Erolldi eshte ndermarres serik, themelues i EBC Cosmetics, Marigona Residence dhe shume projekteve e bizneseve tjera. Ai eshte gjithashtu kryetar i Federates se Basketbollit te Kosoves dhe ideator e organizator i VideoFest. Erolldi do te jete ne #UniversumTalks qe te ofroje perspektiven e tij ne fushen e te berit biznes ne Kosove. Se cilat jane avantazhet dhe sfidat e te berit biznes, si dhe si te behemi nje ndermarres i suksesshem ne Kosove, do te degjojme nga Erolld Belegu ne #UniversumTalks te radhes.

Kthehu
Close