• Language
  • +377(44)-144-062
12295457_10153811903732244_4364629070287619060_n

#UniversumTalks me Fatos Axhemi, Jakova Innovation Center

Postuar më: 25/04/2016

Kolegji Universum, vazhdon me organizimin e serive te Ligjeratave Publike, #UniversumTalks.
Kete te hene, ora 12:30 ne Universum Gjakove foles do te jete Fatos Axhemi, Drejtor Ekzekutiv i Jakova Innovation Center. Tema e ligjerates do te jete per rolin e Jakova Innovation Center ne zhvillimin e ndermarresise ne Gjakove dhe Kosove ne pergjithesi.

7 Dhjetor, E Hene, ora 12:30 @ Universum Gjakove

Kthehu
Close