fbpx

Ju njoftojmë se afati për Aplikimet në Trajnimet FALAS për Orientim në Karrierë SHTYHET edhe për një javë. 

Trajnimi do të mbahet në #Prishtinë#Ferizaj dhe #Gjakovë

Ju lutem linkun për Aplikim shpërndajeni edhe me shokët/shoqet tuaja, në mënyrë që edhe ata të Zgjedhin trajnimin që dëshirojnë të ndjekin duke u Regjistruar këtu: https://cutt.ly/mveVkyX

Të gjithë maturantët pjesëmarrës në trajnim do të #certifikohen si dhe pjesëmarrësit më të suksesshëm do të përfitojnë #bursë për studime në Kolegjin Universum. Pjesëmarrësit nuk ka nevojë të kenë njohuri paraprake.

Afati i fundit për aplikim është 23 Prill 2021. Për orarin e trajnimeve do të njoftoheni paraprakisht!

Kolegji Universum