fbpx

Kolegji Universum si institucioni lider për mundësitë ndërkombetare për studime, punë praktike dhe trajnime jashtë vendit hap thirrjen për BURSA te plota për Summer School në Cologne, Gjermani. 

Universiteti yne partner nga Gjermania, University of Applied Sciences for Police and Public Administration in North Rhine-Westphalia ofron 2 bursa për studentët e Kolegjit Universum për të ndjekur shkollën verore në Gjemani më saktësisht në Cologne. 


Shkolla Verore organizohet me 19-26 Korrik ne qytetin Cologne me temën “Combating Climate Change in Europe”
Detajet e agjendes i gjeni KËTU .

Aplikimi vlen për të gjithë studentët, të gjitha drejtimet, dhe nivelet e studimit. 


#APLIKO
 ketu: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7


Zyra Ndërkombetare e Kolegjit Universum mbetet e përkushtuar në ofrimin e mundësive për studime jashte vendit drejt arritjes së misionit institucional në transformimin e jetës të secilit student.


#UniversumEshteStudimJashteVendit