• Language
  • +377(44)-144-062
entrepreneurship-weekend-10

Apliko për Entrepreneurship Weekend

Postuar më: 01/11/2017

Zhvillo idenë tënde për biznes në Entrepreneurship Weekend

Nëse keni ide biznesi dhe po shiqoni mundësitë për zhvillimin e idesë tuaj, #EntrepreneuershipWeekend ofron mundësi për ju.

Fondi Ndërkombëtar ViseGrad në partneritet me #KolegjinUniversum, Universitetin Szent Istvan (Hungari), Universitetin J. Selye (Sllovaki), Universitetin Metropolitan të Pragës (Ceki) do të ofrojnë punëtori ku ju do të zhvilloni idenë tuaj me ndihmën e ekspertëve të ndërmarrësisë. Ju do merni informata për financimin e ideve tuaja.  Entrepreneurship Weekend ka për qëllim që të forcoj ekositemin ndërmarrës në Kosovë dhe të krijoj një sinergji në mes të investorëve për të inspiruar investimin e përbashkët në sektore të ndryshme

Gjatë weekendit të ndërmarrësisë, ju mund të prezentoni idenë tuaj për biznes dhe të kërkoni financim nga investitorët tanë të cilët së bashku kanë investuar më shumë se €1 milion në 15 kompani të suksesshme brenda dhe jashtë vendit.

Regjistrohuni online për qënë pjesë e #EntrepreneurshipWeekend dhe ne do të ju kontaktojmë me udhëzimet e rradhës:
https://goo.gl/forms/gPnXxAgPLN1KYuRE3

 

Afati i fundit per aplikim: 7 Nëntor 2017

Kthehu
Close