fbpx

Universidade de Aveiro është universiteti i radhës nga Portugalia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.

Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë të plotë në këtë universitet presizgjoz në Portugali.

Universidade de Aveiro është universitet publik i vendosur në qytetin portugez të Aveiro. Universidade de Aviero është një ndër 100 institucionet kryesore të arsimit të lartë në Evropë.

Qyteti Aveiro ndërthur në mënyrë të përsosur traditën, natyrën dhe modernitetin. Ndikimi kryesor në qytet është laguna e Aveiro, e cila i jep asaj një veçori unike dhe e bën atë një nga mrekullitë e lumenjve dhe ujit në bregdetin Portugez.  

Të gjithë studentët e Kolegjit Universum përfitojnë shkollim falas, kompenzim mujor 850 euro dhe 275 euro kompenzim për shpenzime të transportit.

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtarë për studentët! Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Së shpejti do të shpallet thirrja për aplikim për shkëmbim semestral në këtë universitet me bursë të plotë.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062.