fbpx

Birmingham City University është universiteti i radhës nga Anglia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.

Birmingham City University është vlerësuar si një ndër universitetet më të mira në Mbretërinë e Bashkuar. Me rreth 24,000 studentë nga 80 vende të ndryshme nga gjithë bota, universiteti ka reputacion për edukim cilësor, të përqendruar te studentët, në një mjedis profesional dhe miqësor. 

Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë të plotë në një nga Universitetet më Prestigjoze në Mbretërinë e Bashkuar.

Të gjithë studentët përfitojnë shkollim falas, kompenzim mujor 950 euro dhe 360 euro kompenzim për shpenzime të transportit.

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtarë për studentët! Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Së shpejti do të shpallet thirrja për aplikim për shkëmbim semestral në këtë universitet me bursë të plotë.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062