fbpx

​”​​​P​​ope John Paul II State School of Higher Education​”​ in Biala ​është​ ​universiteti i radhës nga Polonia që ju shtua gamës së gjerë të bashkëpunimeve të Kolegjit Universum me Universitetet më prestigjoze në Evropë.

Pra nga tani studentët e Kolegjit Universum do kenë mundësinë të studiojnë për një semestër me bursë të plotë në këtë universitet presizgjoz në​ Poloni​.

Gjatë 20 viteve të funksionimit, ​universieti ë​shtë vlerësuar ​ lar​të​ në renditjen e universiteteve​, ​në​ vitin​ 2016, 2017 dhe 2018 ​është zgjedhur universiteti më i mirë në Poloni ​në mesin e ​shkollave të larta profesionale​. ​​Universiteti ofron edhe programe te Mjekesise, Infermieri dhe Mami, shikoni listen e plote te programeve te studimit http://www.pswbp.pl/​

Të gjithë studentët e Kolegjit Universum përfitojnë shkollim falas, kompenzim mujor 850 euro dhe 275 euro kompenzim për shpenzime të transportit.

Kolegji Universum, mbetet lider për mundësitë ndërkombëtarë për studentët! Deri sot 297 studentë të Kolegjit Universum dhe 115 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Shiko studentët përfitues https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Së shpejti do të shpallet thirrja për aplikim për shkëmbim semestral në këtë universitet me bursë të plotë.

Për informata shtesë kontakto Kolegjin Universum në [email protected], ndiqni faqen në facebook & instagram apo telefononi në +383 44 144 062