fbpx

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin që përzgjedhin, profesorët ligjërojnë me metoda të vjetra, ose vonë e kuptojnë që nuk kanë pasion për fushën e studimit të përzgjedhur. 

Leonora Pajaziti kishte filluar studimet në një institucion privat të arsimit të lartë në Kosovë, por pas vitit të parë ajo vendosi që studimet të ja besoj Kolegjit Universum. Leonora transferoi studimet në vitin e dytë në programin Shkenca Politike, dhe për përvojen e saj në Universum ajo thotë “Universitetin e përfytyroja si një institucion të lartë shkollimi. Ai përfytyrim u bë real në Universum. Si cdo fillim, edhe këtu ishte i vështirë, sidomos për mua, një studente transferi. Fillimi i ishte i vështirë por i shkurtër, falë mikëpritjes dhe ngrohtësisë që gjeta tek stafi i Kolegjit Universum. Në Universum ka hapësirë për çdo student, për shkak të mundesive të shumta që ata i ofrojnë. Definitivisht Universumi është univers i mundësive.”  

A dëshironi edhe ju ti transferoni studimet në Kolegjin Universum, ti ndjekni studimet me orar fleksibil pa shkëputje nga puna dhe pastaj ti vazhdoni ato jashtë vendit me bursë të plotë, atëherë Kolegji Universum është vendi se ku ju duhet të drejtoheni. Regjistrohu këtu https://bit.ly/2HuMame

Kolegji Universum ofron 30% zbritje për studentët të cilët dëshirojnë t’i transferojnë studimet në Universum dhe të marrin diplomë të njohur ndërkombëtarisht.  

Për të aplikuar, ju lutem klikoni direkt këtu, për më shumë informata ndiqni faqen në facebook, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.