Author: Uresa Vllasa

7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik
Read more
Lajme

7 arsye pse duhet të zgjedhni UNI – Universum për të studiuar Juridik

Siguri Kibernetike, në Top 8 profesionet më të kërkuara në vitin 2023
Read more
Lajme

Siguri Kibernetike, në Top 8 profesionet më të kërkuara në vitin 2023

Higjienë dhe Estetikë Dentare, profesioni më i paguar
Read more
Lajme

Higjienë dhe Estetikë Dentare, profesioni më i paguar

Studio Biznes dhe Menaxhment në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

4 arsyet pse duhet të studioni Biznes dhe Menaxhment

5 mundësitë e punësimit pas diplomimit në drejtimin e Infermierisë
Read more
Lajme

5 mundësitë e punësimit pas diplomimit në drejtimin e Infermierisë

Studio Dizajn Grafik në UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomen e Dizajnit Grafik?

Bursa Nderkombetare UNI Erasmus
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen për 160 bursa për shkëmbim të studentëve në 148 universitete në 26 shtete të Evropës 

Staff Mobility UNI - Universum International College Erasmus 161 Bursa
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi

University of Tuscia UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Tuscia” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

University of Minho Universum
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Thomas More University of Applied Science UNI
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Thomas More University of Applied Science” në Belgjike, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.

Angel Kanchev - University of Ruse UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për 4 bursa për shkëmbim studentor në “Angel Kanchev – University of Ruse” në Ruse, Bullgari, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.