fbpx

Njerëzit e duan Google. Çdo herë që ata kanë nevojë për informacione, edhe për gjërat më të thjeshta, ata kërkojnë në Google. Biznesi duhet të sigurohet që të renditet lartë në rezultatet e kërkimit në Google duke përdorur strategjitë e duhura të SEO. Marketingu dixhital, veçanërisht strategjitë e marketingut të drejtuar nga shoqëria, ndihmojnë bizneset e vogla të konkurrojnë me korporata më të mëdha, të krijojnë një angazhim të zgjeruar me klientët, të rrisin normat e klikimeve dhe të fitojnë më shumë të ardhura, të gjitha me një buxhet të reduktuar ndjeshëm.

Një studim i fundit nga Shoqata e marketingut të drejtpërdrejtë me qendër në SHBA zbuloi se industria e marketingut dixhital është rritur dukshëm vitin e kaluar për të arritur në 82 miliardë dollarë vetëm në SHBA. Prandaj dhe shumë njerëz që kanë vërejtur një rritje kaq të madhe, kanë filluar të ndjekinstudimet në këtë fushë. Një raport i lëshuar në fund të vitit të kaluar nga gjigandi i telekomunikacionit, O2, ka identifikuar një hendek aftësish në Mbretërinë e Bashkuar dhe pohon se Britanisë do t’i duhen rreth 750,000 punonjës për marketing dixhital të aftë deri në vitin 2021. Raporti citon arsimin si një nga mjetet kryesore për plotësimin e këtij hendeku.

Apliko edhe ti, fillo studimet Master në Kolegjin Universum https://bit.ly/2HuMame
Rritja e vendeve të punës në marketing dhe ndikimi i tij në tregun e sotëm dhe të viteve që do vijnë, do të thotë se studimet në marketing dixhital janë më të rëndësishme se kurrë. Prandaj të gjithë ata që duan të punojnë në një fushë që është në rritje të vazhdueshme me mundësi punësimi brenda dhe
jashtë vendit, koha për të filluar studimet është tani!

Programi Master në Kolegjin Universum është i vetmi program i cili është ranguar si i 16’ti në Evropën Lindore dhe në Top 200 programet më të mira të kësaj fushe në botë nga agjencia prestigjioze franceze Eduniversal

95% e profesorëve të Programit Master të Kolegjit Universum kanë studiuar jashtë vendit, përveq tyre gjatë vitit vijnë dhe profesor vizitor për ligjërim si Prof. Dr. Svend Hollensen, autori i librit të dytë më të shitur në botë për Marketing Global, njëherit Profesor i Assocuar i Marketingut Internacional në University of Southern Denmark.

Për më shumë informata kontakto [email protected] apo +383 44 144 062;