fbpx

Kolegji Universum si lider dhe model i mundësive reale për studime jashtë vendit, organizon sesion informues online për të gjithë studentët e interesuar për bursa semestrale Erasmus+.
Sesioni informues do të mbahet me 8 Prill nga ora 14:00 online përmes Google Meet, të interesuarit duhet të konfirmojnë pjesëmarrjen në këtë link https://bit.ly/2UNb0Et. Pas regjistrimit online, zyra ndërkombëtare e Kolegjit Universum do të ju dërgoj linkun për GoogleMeet.
A e dini se? Kolegji Universum ka transformuar jetën e 247 studentëve përmes studimeve në 114 universitete në 26 shtete të Evropës dhe Turqisë. Shiko listën e përfituesve https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Temat që do të diskutohen gjatë sesionit informues online janë:
• Cfarë janë bursat Erasmus+
• Cfarë përfshijnë bursat Erasmus+
• Kush mund të aplikojë për bursat semestrale Erasmus+;
• Në cilat Universitete të Evropes kanë të drejtë të studiojnë studentët e Kolegjit Universum;
• Beneficionet e bursës Erasmus+
• Procedurat e transferimit;
• Cilat universitete i kanë hapur aplikimet?
• Njoftohu me studentët tanë të shkëmbyer nga Polonia dhe Turqia
• Përvoja e studentes të Universum që studioi në Staffordshire University të Anglisë.

Regjistrohu tani https://bit.ly/2UNb0Et

Për më shumë informata rreth bursave dhe aktiviteteve në vijim ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram, apo kontaktoni në [email protected].