Category: Lajme

budapes
Read more
LajmeNderkombetare

Studio ne qytetin “Mbretëresha e Danubit” si studentë Erasmus+ | UNI Kosova

metu
Read more
LajmeNderkombetare

A dëshironi të studioni me bursë të plotë në Turqi? | APLIKO TANI

powislanski
Read more
LajmeNderkombetare

Bëhuni pjesë e studentëve përfitues dhe studio me bursë të plotë në Poloni | APLIKO TANI

#Erasmus #International #UNI #Bullgari
Read more
LajmeNderkombetare

Përjetoni magjinë e “Vjenës së vogël të Bullgarisë” – Studio Shkenca Kompjuterike në Universitetin Ruse!

LajmeNderkombetare

UNI – Universum International College hap thirrjën për shkëmbim të stafit akademik për Universitetin e Vistules në Poloni

University of Granada Burse UNI ASU Erasmus+
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Granada” në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Konkurs i hapur për studime Master në UNI - Universum International College - Powered By Arizona State University
Read more
Lajme

Konkurs i hapur për studime Master në UNI – Universum International College – Powered By Arizona State University

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve - Partneri Strategjik i UNI - Universum International College
Read more
Lajme

Arizona State University në bashkëpunim me NASA, këtë të premte nis eksplorimin e hapësirës dhe asteroideve – Partneri Strategjik i UNI – Universum International College

Studio MSc. në Data Science & Analytics
Read more
Lajme

5 Top profesionet si i diplomuar në MSc. Data Science & Analytics?

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomen e Shkencave Politike?

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?
Read more
Lajme

Çka mund të bëjë me diplomën e Shkencave Kompjuterike?