fbpx
Showing 10 of 405 News

Nëse ka një periudhë të vitit që shihet si stresuese për çdo student, ajo kohë do të jetë afati i provimeve. Çdo student e di se sa të rëndësishme janë provimet; sidomos kur merren parasysh perspektivat e tyre për të…

Nëse ka një periudhë të vitit që shihet si stresuese për çdo student, ajo kohë do të jetë afati i…

All Universum College employees are invited to apply for the two Erasmus staff mobility exchanges at the University of Huelva in Spain. The mobility must take place before 31/7/2023 and there are 2 available scholarships. GENERAL REQUIREMENTS To be eligible…

All Universum College employees are invited to apply for the two Erasmus staff mobility exchanges at the University of Huelva…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Wrocław University of Science and Technology” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Wrocław University of Science and Technology” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

Zbardhim i dhembeve

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, andaj çdo lloj higjene është tejet e rëndësishme e sidomos higjena dentare. Si një profesion i ri që është duke u përhapur rreth botës, higjena dentare synon parandalimin dhe trajtimin e sëmundjeve orale.  Njëra nga…

“Pastërtia është gjysma e shëndetit”, andaj çdo lloj higjene është tejet e rëndësishme e sidomos higjena dentare. Si një profesion…

Ne kuader te nderkombetarezimit, Zyra Nderkombetare e Kolegjit Universum  fton  të gjithë stafin akademik part-time, në të gjitha programet e studimit, te gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim të stafit në University of Leon në Spanjë. Informata mbi shkëmbimin: Periudha e shkëmbimit: Caktohet ne…

Ne kuader te nderkombetarezimit, Zyra Nderkombetare e Kolegjit Universum  fton  të gjithë stafin akademik part-time, në të gjitha programet e studimit, te gjitha…

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën verore në Krakov, Poloni.Përmes të këtij projekti ju do të keni mundësi të zgjeroni ndërkombëtarizimin dhe kulturën tuaj si dhe…

Në kuadër të projektit Spinaker, Kolegji Universum në bashkpunim me Cracow University of Economics hap thirrjen për aplikim për shkollën…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm, të kapin vendet e para në prioritizimin e profesioneve të nevojshme brenda njëkompanie. I tillë konsiderohet sot edhe profesioni i…

Evaluimi i të bërit biznes ka bërë që disa prej profesioneve që në një kohë nuk janë parë si tëdomosdoshëm,…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Santarém” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Lokman Hekim University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Lokman Hekim University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.Ftojmë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Tomar” në Portugal, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:           •…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Tomar” në Portugal, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…