fbpx
Showing 10 of 406 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Tomar” në Portugal, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:           •…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Polytechnic Institute of Tomar” në Portugal, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences (SUAS)” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Schmalkalden University of Applied Sciences (SUAS)” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit…

Punë me pagë të lartë

Gama e profesioneve të cilat renditen si prioritare ndër vite po ndryshon duke u kërkuar gjithmonë diçka që tregu po e kërkon. Në vitet e fundit ka qenë mëse e kërkuar në secilin aspekt të industrisë, profili i Data Science…

Gama e profesioneve të cilat renditen si prioritare ndër vite po ndryshon duke u kërkuar gjithmonë diçka që tregu po…

Dëshironi të mësoni më teper si mund të aplikoni për bursat semestrale Erasmus+? Zyra Ndërkombëtare e Kolegjit Universum me mbështetje të RYCO ne kuader te projektit EUWBSI me financim nga Ministria Italiane e Punëve të Jashtme dhe Bashkëpunimit Ndërkombetar  organizon aktivitetin ” How to be…

Dëshironi të mësoni më teper si mund të aplikoni për bursat semestrale Erasmus+? Zyra Ndërkombëtare e Kolegjit Universum me mbështetje…

Infermieri

Infermieria është “krahu i djathtë” i mjeksisë, shkak ky që kërkesat në këtë drejtim janë bukur të mëdha në tregun e punës. Viteve të fundit ka pasur një rritje të kërkesave për infermierë kosovarë në Gjermani. Departamenti i Infermierisë në…

Infermieria është “krahu i djathtë” i mjeksisë, shkak ky që kërkesat në këtë drejtim janë bukur të mëdha në tregun…

Shkenca kompjuterike lëndët

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa teknologjia po përfshihet në jetën tonë çdo ditë e më shumë dhe bota ka nevojë për ‘technology people’. Profesioni i…

Të gjithë profesionet e teknologjisë tani janë ndër profesionet më të kërkuara në tregun e punës. Studio Shkenca Kompjuterike përderisa…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of León” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e studimeve:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of León” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i studentëve për studime semestrale Periudha e studimeve:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Huelva” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+. Ftojmë të gjithë studentët, në të…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Niğde Ömer Halisdemir University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Niğde Ömer Halisdemir University“ në Turqi, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Powislanski University” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin: Shkëmbim i…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “ Powislanski University” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë…