fbpx
Showing 10 of 406 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kaunas University of Applied Sciences ” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Kaunas University of Applied Sciences ” në Lituani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.…

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për 405 bursa semestrale ne 135 universitete ne 23 shtete te Bashkimit Evropian (BE-se) dhe Turqi.…

Kolegji Universum hap thirrjen per 405 bursa nderkombetare ne 135 universitete ne 23 shtete te Evropes Kolegji Universum si lider…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Cracow University of Economics” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit  #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Cracow University of Economics” në Poloni, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility. Ftojmë…

Nuk është e domosdoshme që të studiosh në Angli për të marrë një diplomë angleze. Tashmë është emundur të studiosh në Universitetin Northamptonit nëpërmes Kolegjit Universum. Gjithçka është sikur në Angli. Ke kontakt direkt me administratën e Northamptonit, ke e-mail…

Nuk është e domosdoshme që të studiosh në Angli për të marrë një diplomë angleze. Tashmë është emundur të studiosh…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University” në Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Birmingham City University” në Angli, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107.…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Tomas Bata University in Zlín” në Çeki, në kuadër të programit të Komisionit…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Vechta” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Vechta” në Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata mbi shkëmbimin:…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Malaga” në Spanjë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Marburg University” Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e programit të Infermierisë, në të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim semestral. Informata…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Marburg University” Gjermani, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Matej Bel University” në Sllovaki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility KA107. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit #Bachelor dhe #Master, të gjitha kampuset e Kolegjit Universum të aplikojnë për shkëmbim…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “Matej Bel University” në Sllovaki, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+…