fbpx
Showing 5 of 405 News

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus + Credit Mobility. Ftojmë të gjithë studentët e nivelit Bachelor dhe Master në…

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikime për bursa për shkëmbim studentor në Savonia University of Applied Sciences, në Finlandë, në…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Don Berisha është studenti i radhës i cili zurin vendin e parë në Kampionatin e Kosovës në Taekwondo. Taekwondo është një nga artet koreane marciale më të sistemuara, dinamike dhe shkencore që…

Sukseset e studentëve të Kolegjit Universum nuk kanë të ndalur. Don Berisha është studenti i radhës i cili zurin vendin e parë…

Pas 3 vite studime në Kolegjin Universum, sot studenti Shqipdon Sylaj mbrojti me sukses punimin e diplomes në Dept. Shkenca Kompjuterike. Shqipdoni ka krijuar një aplikacion për evidentimin e pjesëmarrjes së studentëve në ligjërata. E veçantë e kësaj dite për Shqipdonin, familjarët…

Pas 3 vite studime në Kolegjin Universum, sot studenti Shqipdon Sylaj mbrojti me sukses punimin e diplomes në Dept. Shkenca Kompjuterike. Shqipdoni…

Në kuadër të Kolegjit Universum, operon Zyra e Karrierës e cila ka qëllim kryesor ofrimin e mundësive të ndryshme për zhvillim profesional edhe për studentet që tashmë kanë diplomuar. Kjo zyre është duke hartuar planin strategjik për vitin e ri akademik dhe duke…

Në kuadër të Kolegjit Universum, operon Zyra e Karrierës e cila ka qëllim kryesor ofrimin e mundësive të ndryshme për zhvillim profesional edhe…

Studentët e Kolegjit Universum Blerta Rama dhe Rinor Tahiri do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University of Marburg” Gjermani në kuadër të programit Erasmus+ Blerta dhe Rinori, janë një nga 78 studentët e Kolegjit Universum që kanë përfituar bursë ndërkombëtare…

Studentët e Kolegjit Universum Blerta Rama dhe Rinor Tahiri do të studiojnë me bursë të plotë një semestër në “The Philipps University…