Category: Nderkombetare

spanje
Read more
LajmeNderkombetare

Studio në Valladolid: Një udhëtim nëpër të kaluarën dhe të tashmen e Spanjës

milano
Read more
LajmeNderkombetare

Studio në Milano: Aventura juaj Erasmus në zemër të Italisë

karlsruhe
Read more
LajmeNderkombetare

A dëshironi të bëheni student Erasmus në Gjermani dhe të shijoni qytetin Karlsruhe? | APLIKO TANI

budapes
Read more
LajmeNderkombetare

Studio ne qytetin “Mbretëresha e Danubit” si studentë Erasmus+ | UNI Kosova

metu
Read more
LajmeNderkombetare

A dëshironi të studioni me bursë të plotë në Turqi? | APLIKO TANI

powislanski
Read more
LajmeNderkombetare

Bëhuni pjesë e studentëve përfitues dhe studio me bursë të plotë në Poloni | APLIKO TANI

#Erasmus #International #UNI #Bullgari
Read more
LajmeNderkombetare

Përjetoni magjinë e “Vjenës së vogël të Bullgarisë” – Studio Shkenca Kompjuterike në Universitetin Ruse!

LajmeNderkombetare

UNI – Universum International College hap thirrjën për shkëmbim të stafit akademik për Universitetin e Vistules në Poloni

University of Granada Burse UNI ASU Erasmus+
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për shkëmbim studentor në “University of Granada” në Spanjë në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171

Bursa Nderkombetare UNI Erasmus
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen për 160 bursa për shkëmbim të studentëve në 148 universitete në 26 shtete të Evropës 

Staff Mobility UNI - Universum International College Erasmus 161 Bursa
Read more
LajmeNderkombetare

UNI hap thirrjen per 161 bursa per shkembim te stafit akademik dhe administrativ ne 147 universitete ne 21 shtete te Evropes dhe Turqi

University of Tuscia UNI - Universum International College
Read more
LajmeNderkombetare

UNI- Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Tuscia” në Itali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ KA171.