• Language
 • +377(44)-144-062

Shpallje dhe Njoftime

 • Kerkese
  SHPALLJE: Kërkesë për Furnizim
  Postuar më 3:58 pm

  SHPALLJE Ju lutem lexoni me kujdes të gjitha detajet e mëposhtme rreth kësaj shpallje. Kërkesë për Furnizim me paisje të

 • 22824_10153270460977244_654879801663119314_n
  Trajnim me Margaret Edwards
  Postuar më 1:43 pm

  Trajnim në të drejtën e punës dhe punësimit me Margaret Edwards, JD – një nga avokatet më të njohura në SHBA

 • Konkursi për ligjerues
  Postuar më 7:08 am

  Kolegji Universitar Universum është një nga institucionet më inovative në Kosovë e cila sidomos dallohet për nga qasja drejt ndërlidhjës

 • Kurse përgatitore për provim të maturës
  Postuar më 7:04 am

  Kurse përgatitore për provim të maturës Në Prishtinë (Ulpianë) dhe Ferizaj Lëndët: Matematikë Gjuhë Shqipe Gjuhë Angleze Informatikë Fizikë Kursi

 • OPEN DAY
  Postuar më 7:02 am

  Ejani dhe informohuni për mundësitë që ofron Kolegji Universum Programi i OPEN DAY Gjatë tërë ditës  do te keni mundësin

Close