• Language
  • +377(44)-144-062

Shpallje dhe Njoftime

  • Trajnim në Business Law me profesor ndërkombëtar
    Postuar më 7:00 am

    Kolegji Universitar Universum Organizon kursin trajnues ndërkombëtar në “Business Law” Kolegji Universitar “Universum” organizon kursin trajnues ndërkombëtar në “Business Law”. Kursi do

Close