• Language
  • +377(44)-144-062
Debat

Debat me Ambasadorin Shqiptar në Prishtinë, Z. Qemal Minxhozi

Postuar më: 15/04/2015

Sot në Kolegjin Universum u mbajtë debat i hapur për studentë dhe profesor me Ambasadorin Shqiptar në Prishtinë, Z. Qemal Minxhozi me temë: Integrimet kombëtare para atyre euro-atlantike.

Kthehu
Close