fbpx

 Hapet thirrja për aplikim për BURSA  semestrale | 50 universitete në 16 shtete | Semestrin dimëror

Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 50 universitete ne 16 shtete te Bashkimit Evropian (BE-se) dhe Turqi. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum, te gjitha kampuset, niveli #Bachelor & Master.

Deri tani Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me 221 universitete në 27 shtete të Evropës dhe Turqi.  Deri tani 1,234 studentë të Kolegjit Universum dhe 226 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. 

#APLIKO per bursa semestrale KETU
Per procedurat e aplikimit dhe cdo detaj tjeter rreth aplikimit i gjeni  KETU
Lista e universiteteve, numri i bursave per cdo departament, dhe afatin e aplikimit gjeni KETU

Per cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyren Ndërkombetare. Eshte kenaqesi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit. #TransformoJeten #StudioJashtëVendit #UniversumEshteNërkombëtar 
Ndjek te gjitha njoftimet e Zyres Nderkombetare ne  Facebook Instagram