Dual Degree – Arizona State University

Studio dhe Diplomohu nga Arizona State University

Partneriteti me Arizona State University

UNI- Universum International College ofron mundësi për studentët që të kenë qasje në arsim me cilësi të lartë nga ASU- Arizona State University, universiteti numër #1 në SHBA për inovacion. Në partneritet me Cintana Education, Arizona State University do t’u ofrojë studentëve të UNI-Universum International College mundësi për të marrë diploma të dyfishta në shtetin e Arizonës.

Programet e studimit me diplomë të dyfishtë

Pse Master nga Arizona State University?

reputacioni
Edukim me standarde amerikane
akreditmi 2
Diplomë e dyfishtë nga Arizona State University
bn_icon_red
Kurrikula ofrohet nga Thunderbird School of Global Management
suitcase
86% shkallë të punës praktike dhe të punësimit
career-promotion
Karrierë Ndërkombëtare
ICON
Kulturë Inovative

Procedurat e regjistrimit

reputacioni

Forma e Aplikimit

Aplikimi bëhet në kampus ose online.
icon 1

Testi i Certifikimit për Gjuhë Angleze (B2)

Për informata kontakto
[email protected]
reputacioni

Dorëzimi i Dokumenteve

Dokumentet e nevojshme për aplikim dorëzohen online apo në kampus.
icon 1

Pagesa për Regjistrim

Në momentin e regjistrimit paguhet
kësti i parë i studimeve.

Një përvojë mësimore ndryshe nga çdo gjë tjetër në rajon.

Kriteret e pranimit në Arizona State University

 • Diploma universitare + transkriptet zyrtare për çdo institucion ku keni marrë pjesë, përfshirë institucionin tuaj aktual – të gjitha në gjuhën angleze
 • Dokumentimi i aftësisë në gjuhën angleze
 • TOEFL: 100 IBT
 • IELTS: 7.5
 • Duolingo: 125
 • Anglia Examination
 • Mesatarja min prej 7.0 (shkalla është nga 8.0 bazuar në 60 kreditë e fundit të semestrit ose 90 çerek orë të lëndës universitare dhe min. 80 pikë (ekuivalent i notës B) për çdo kurs ndërmjetës.
 • Një letër referimi akademike ose profesionale, CV profesionale, përvojë ndërkombëtare: intervistë të pranimi dhe ese në aplikim

Pyetjet e shpeshta?

Ju mund të aplikoni përmes linkut të bashkëngjitur: https://universum-ks.org/apliko/

 1. Diploma dhe transkripta zyrtare nga çdo institucion ku keni qenë pjesë, në gjuhën angleze.
 2. Dokumentimi i aftësisë në gjuhën angleze
 3. Mesatarja minimale 7.0
 4. Letër të referencës akademike ose profesionale dhe CV.

Studimet në programe të menaxhmentit ndërkombëtar hapin shumë mundësi të zgjeruara karriere në sektorë të ndryshëm, duke përfshirë rolet në korporatat globale, institucionet financiare, organizatat ndërkombëtare të tregtisë dhe organizatat jofitimprurëse.

Accordion Content

Kontakti

Adresa

Rr. Hasan Prishtina 1,1, Konjuh, 14000, Kosovë

Numri i telefonit

+383 44 144 062