fbpx
Burse e plote

Për të dytin vit me radhë kompania zvicerane Vison Agency në bashkëpunim me Kolegjin Universum, do të financojë studimet e 40 maturantëve për 3 vite studimi në Kolegji Universum në programet #ShkencaKompjuterike dhe #GjuhëGjermane. Studentët që nga viti i parë do të punojnë part-time, e më pas vazhdojnë kontratën e punësimit në Vision Agency ?‍??‍?✅

APLIKO edhe ti tani në linkun: https://bit.ly/2ZIxjLD Fito BURSË të plotë për 3 vite studimi dhe Puno për tregun global që nga mosha 18 vjeçare si Programer, IT, Data Security, Digital Marketing apo Content Writing.

Të gjithë aplikuesit do t’i nënshtrohen një Testi pranues, i cili do të mbahet me 10 Shtator 2019 në kampusin e Kolegjit Universum në Prishtinë (Lagjia Ulpiana). 

Mos e humb këtë mundësi, vetëm edhe 2 ditë kanë mbetur për aplikim, APLIKO TANI këtu: https://bit.ly/2ZIxjLD 

Për më shumë informata ndiqni faqet në facebook & instagram, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.