Studio në Portugali | Aplikoni për Shkëmbim Semestral Erasmus+

Blog

Studio në Portugali | Aplikoni për Shkëmbim Semestral Erasmus+

UNI-Universum International College hap thirrjen për aplikim për bursa për shkëmbim studentor në “University of Minho” në Portugali, në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.
 

Ftojmë të gjithë studentët, në të gjitha kampuset e UNI-Universum International College të aplikojnë për shkëmbim sem犀利士
estral.

Informata mbi shkëmbimin:犀利士
ng>

 • Shkëmbim i studentëve për studime semestrale
 • Periudha e studimeve: Semestri dimëror
 • Kohëzagjatja e bursave: 1 Semestër
 • Kompensim mujor: 850 euro
 • Shpenzimet e trasnportit vajtje – ardhje: 360 euro

Kriteret e nevojshme për aplikim për studentët:

 • Përfundimi i të paktën një semestri (5 provime të përfunduara) në UNI-Universum International College
 • Puna vullnetare dhe pjesëmarrja aktive në organizimet e ndryshme
 • Nota mesatare të paktën 7.5

Dokumentet e nevojshme për aplikim:

 • Testi (Certifikimi) i gjuhës Angleze – Anglia Examination, niveli B1 ose B2
 • Transkipta e notave në Gjuhë Angleze
 • Kopje e pasaportës 
 • 1 fotografi

Aplikimi bëhet online përmes këtij linku:  https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7

Të gjitha informatat e detajuara rreth aplikimit, procedurave, përvojave të studentëve, kliko KETU (obligative).

Vetëm studentët që kalojnë në listën e ngushtë do të ftohen për intervistë nga komisioni. Përparësi në aplikim kanë studentët të cilët nuk janë përfitues të ndonjë burse paraprake nga UNI-Universum International College.

Kriteret e përzgjedhjes:

 • Suksesi akademik (40%)
 • Niveli i gjuhës angleze (40%)
 • Suksesi në intervistë (20%)
 • -10 për cdo aplikim të mëhershëm
 • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)
 • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 1 MAJ!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit. 
 
#TransformoJeten #StudioJashteVendit #UniversumEshteNderkombetar 
 
Na ndiqni ne Facebook Instagram

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *