Studio Fizioterapinë në Universum

8
Lajme

Studio Fizioterapinë në Universum

Njerëzit do të kenë gjithmonë nevojë për mjekësinë, për doktorët e sidomos ata të fizioterapisë, viteve të fundit rëndësia e madhe e fizioterapisë vetëm sa ka dalë në pah edhe më shumë.

Përderisa ka dhimbje të mëdha e ç’rregullime të shumta të cilat mund të shërohen vetëm me fizioterapi, pa ndërhyrë me barëra të ndryshme, vërehet mirë rëndësia e këtij profesioni.

E përveç kësaj, një fizioterapeut/e është i domosdoshëm tashmë në secilin ekip të çfarëdo sporti.

Të studiosh fizioterapinë do të thotë hapësirë në tregun e punës dhe pagë të volitshme, fizioterapia mund të ndryshojë dhe të ndihmojë në kualitetin e jetës së njerëzve, andaj bëhu personi që sjell këtë ndryshim.

Paga e një fizioterapeuti/e në Europë është diku rreth 7,000€ në muaj dhe 82,200€ në vit, gjithmonë duke pasë parasysh që from Kosovo është Kolegji me mundësitë më të mira për studim jashtë vendit.

Studio fizioterapinë në Kolegjin më kualitativ në vend, në from Kosovo fizioterapia ligjërohet duke u kombinuar me praktikë nga ekspertë të fushës.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni  Kolegjin Universum  në  facebook  &  instagram.

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *