Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

71da82f3-b304-43c9-bb9a-a7a5e12d2860
Lajme

Storie Suksesi – Studentët e Kolegjit Universum fitues të garës Mobile Hackathon App

Studentët e Departamentit të Shknecave Kompjuterike, Kujtim Gjokaj dhe Leart Krasniqi na bënë krenar duke fituar vendin e parë në garën e mbajtur nga American Corner Prishtina, për Mobile Hackathon App.

Zbulimi dhe kuptimi i faktorëve që kontribuojnë në suksesin e studentëve tanë është një nga interesat tona më të mëdha, prandaj Kolegji Universum punon gjatë gjithë kohës për suksesin e studentëve.

Suksesi i studentëve tanë është krenari për ne sepse një edukim i mirë hap dyert kudo në botë. Universum College, vazhdon të promovojë dhe përgadisë kuadro të reja dhe të suksesshëme për të ardhmen.

Kolegji Universum do të vazhdojë të jetë përkrahës i punës dhe suksesit të studentëve tanë.

Për më shumë informata rreth programit kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Universum College  në  facebook & instagram

Leave your thought here

Your email address will not be published. Required fields are marked *