Untitled design (5)

MSc. in Data Science

Bledi Zogaj
Last Update May 29, 2024
0 already enrolled

Program description

UNI – Universum International College intertwines academic excellence with global empowerment through its partnership with Arizona State University, një institucion i njohur për inovacionin dhe përkushtimin e tij për të ndërtuar liderët së ardhmes.

Transformoni pasionin tuaj për menaxhimin e të dhënave në një karrierë përmbushëse me programin tonë Master në Shkencë e të Dhënave! Mësoni teknikat më të fundit, bashkohuni me nismën për të zhvilluar kapacitetet analitike si dhe aftësinë për t’u përshtatur në fushën e shkencës së të dhënave dhe analitikës. Filloni rrugëtimin tuaj drejt një karriere të suksesshme në Shkencë e të Dhënave sot!

Kohezgjatja e studimeve

2 YEARS/ 4 SEMESTERS

Program Format

MODULAR-HYBRID/ONLINE

Language

ALBANIAN & ENGLISH

Credits

120 ECTS

Pse të studioni MSc. në Shkencë e të Dhënave në UNI?

Studies and Internship in 28 EU countries and Turkey with FULL ERASMUS SCHOLARSHIP
Studies and Internship in 28 EU countries and Turkey with FULL ERASMUS SCHOLARSHIP
Mundësi punësimi brenda dhe jashtë vendit
Dual Degree Diploma & powered by Arizona State University
Lëndë direkt nga Thunderbird School of Management

Curriculum of studies

First year
Semester I Semester II
No. Subject ECTS No. Subject ECTS
1 Data programming 7 1 Machine Learning 6
2 Mathematics for data science 8 2 Distributed big data analytics 6
3 Artificial intelligence 8 3 -Inteligjenca e Biznesit -Të mësuarit e thellë dhe të mësuarit përforcues -Sistemet e Shpërndara -Menaxhimi i Marketingut 7
4 Data Privacy and Ethics 7
Second year
Semester III Semester IV
No. Subject ECTS No. Subject ECTS
1 Semantic Data Web Technologies 8 1 Project in Data Science (Work practice) 10
2 Research Seminars and Methodology 8 2 Master's Thesis 20
3 Data management and visualization 7
4 Social and Web Data Mining 7
5 Data Science for Economics 7
6 Business Strategy and Environment 7
7 Project Management 7

Courses from Thunderbird School of Global Management

Global Leadership & Personal Development

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Global Entrepreneurship & Sustainable Business

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Global Accounting: Managing by the Numbers

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Data Analytics & Digital Transformation

Lëndë online nga Thunderbird School of Global Management.

Registration Criteria
  • To enroll in our programs, all applicants must submit ONLINE or physically the following documents:
  • ● Birth certificate
  • ● Bachelor's degree and transcript of grades
  • ● Certifikimi i vlefshëm i gjuhës angleze
  • Legalized documents issued by the Ministry of Education, Science and Technology of the Republic of Kosovo for all those who have completed their education outside the Republic of Kosovo.
Përvoja e studentëve tanë
UNI - Universum International College ofron mundësi studimi online dhe në kampus, duke i përgatitur studentët me nevoja dhe përgjegjësi të ndryshme. Personalisht, si nënë e punësuar, opsioni online ka qenë një shpëtim për mua.
Arbenita Sojeva Qorrolli
Studente në UNI
Përveq studimeve bachelor edhe studimet master i kam vazhduar në UNI-Universum International College. Kam zgjedh Programin Master me Diplomë të dyfishtë gjermane nga UNI-Universum International College dhe Ludwigshafen University of Applied Sciences.
Kristofor Shala
Student në UNI

Your Instructors

Bledi Zogaj

0/5
4 Courses
0 Reviews
0 Students
See more
Get in touch