• Language
  • +377(44)-144-062
10372580_10152874425827244_1460772505876198840_n

Meeting with the world famous investitures, Mr. Baybars Altuntas

Postuar më: 20/11/2014

Baybars Altuntas takoi dhe mbajti ligjerate me studentet e Kolegjit Universum. Ai eshte pritur nga Presidenti Obama dhe libri i tij “Zbrita nga Autobusi, hipa ne BMW” (perkthyer edhe ne gjuhen shqipe) ka thyer te gjitha rekordet ne Turqi, duke u shitur me shume se libri “Steve Jobs”. Baybars eshte Zv. President i EBAN (European Business Angels Network) dhe Dragon ne Dragon’s Den Turkey.

Kthehu
Close