• Language
  • +377(44)-144-062
11150568_10153286459002244_1278095535607946384_n

Public lecture with the Albanian Ambassador in Prishtina, Mr. Qemal Minxhozi

Postuar më: 15/04/2015

Sot në Kolegjin Universum u mbajtë debat i hapur për studentë dhe profesor me Ambasadorin Shqiptar në Prishtinë, Z. Qemal Minxhozi me temë: Integrimet kombëtare para atyre euro-atlantike.

Kthehu
Close