• Language
  • +377(44)-144-062

Publications

Publications
Emri i Trajnimet Ligjeruesi Data
International Law V 1&2 Universum Press, Prishinë 2015 Malcolm Evans
Theories of European Integration Universum Press, Prishinë 2015 Ben Rosamond
The Art and Science of Leadership Universum Press, Prishinë 2015 Afsaneh Nahavandi
Handbook of the European Union Universum Press, Prishinë 2015 Erik Jones et al.
Social Research Universum Press, Prishinë 2015 Sotirios Sarantakos
Public Management and Administration Universum Press, Prishinë 2015 Owen E. Hughes
Public Policy Universum Press, Prishinë 2015 Christoph Knill dhe Jale Tosun
Governance and European Union Policy Universum Press, Prishinë 2013 Neill Nugent
Political System of the European Union by Simon Hix Universum Press, Prishinë 2013 Bjorn Hoyland
Processes of the European Union Policy Universum Press, Prishinë 2013 Laurie Buonanno dhe Neill Nugent
Foreign Policy of the European Union Universum Press, Prishinë 2013 Stephan Keukeleire dhe Jennifer MacNaughtan
Security and Defense Policy of the European Union Universum Press, Prishinë 2013 Jolyon Howorth
Europe and National Economic Transformation: The EU after the Lisbon Decade Universum Press, Prishinë 2013 Mitchell P. Smith
Universum Jurnal ( Revist Shkencore) 3 Prishtinë, 2010 Universum Press
Leadership (how to be important) Universum Press , Prishinë, 2010 Mr. Sc. Belul Beqaj
The International Journal of Balkan Policy Research Volume 1- ISSUE 2 Universum College
European Economic Integration Prishtinë, 2008 Prof. Dr. Musa Limani
Applied Macroeconomics Prishtinë, 2008 Prof. Dr. Musa Limani
Accounting dictionary Prishtinë, 2008 Prof. Dr. Hajrullah Gorani
Bank Management Prishtinë, 2008 Prof. dr. Gazmend Luboteni
Universum Jurnal ( Revist Shkencore) Prishtinë, 2008 Universum Press
Universum Jurnal ( Revist Shkencore) 2 Prishtinë, 2009 Universum Press
Close