• Language
  • +377(44)-144-062
11061204_856792397717396_5840246617942588424_n

Universum brings in Kosovo the Digital marketing Institute

Postuar më: 22/03/2015

Digital Marketing Institute (DMI) është standardi global i certifikimit në marketing digjital.

Pas 60 shteteve, dhe certifikimit të më shumë profesionistëve se çdo institucion tjetër në botë, DMI vjen edhe në Kosovë, për të hapur dyer të reja punësimi dhe ngritje në karrierë për marketerët digjital.

DMI në Kosovë ofron pesë Diploma Profesionale në:

– Digital Marketing
– Search Marketing
– Social Media Marketing
– Mobile Marketing
– Strategy and Planning

Certifikohu në njërën nga profesionet më të reja në botë dhe siguro punësim në industrinë me zhvillimin më të shpejtë në Kosovë dhe në botë.

Regjistrohu per njeren nga Diplomat e DMI duke aplikuar ne kete link: http://goo.gl/EJ52ig

Kthehu
Close