fbpx

Ngjarjet studentore

Emri i ngjarjeve

1UniversumTalks2StudentTalks
3Universum Explains4Speech Contest @Universum
5Workshop “Take a Stand”6Red My Lips @Universum College
7Universiteti Veror për Maturantë8Konferencë për Publikimin e Hulumtimeve
9Security in Blockchain10Jep dhuratën më të çmueshme! DHURO GJAK
11Akademia e Karrieres12Punëtori për profesorët e Sh.M.L-ve ‘Mësimdhënia inovative’
13Coffee Lecture Series14Dita Ndërkombëtare e Lumturisë
15Universum Innovation Week16Gara në Kontabilitet
17Seminar “My career 2028”18Punëtoria e Ndërmarrjes Sociale & UPShift
19Shijo Shqip @Universum – Panairi i Prodhimeve Vendore20British Day at Universum College
21Entrepreneurship Weekend22Trajnim FALAS për Ndërmarrësinë dhe Orientim në Karrierë
23FuckUp Nights Prishtina Vol. XIII24KosICT
25Android Day at Universum College26Code Summer Fest
27Thirrje per Biznes Plane – Të gjelbërta dhe Inovative (nga FIQ)28Dita Ndërkombëtare e Parasë
29Universum Identity Week30 Startup Europe Week Kosovo
31Mini Boot Camp-Vajzat që Sjellin Ndryshimin32Debat: Te rinjet dhe Rrjetet Sociale; Të rinjtë dhe tregu i punës; Debati per Librin
33Software Engineering Mini Boot Camp34 Cyber Defense Week
35Hack Day36Vizita Studimore
37Bëhu pjesë e kampanjës “Dhuro edhe ti”38Universum Social Media Training
39Bowling Challenge40Turnir në Sony Playstation
41Universum Movie Night42Dreka e Fundvitit ne Kolegjin Universum