• Language
  • +377(44)-144-062

Festivali më i madh i kodimit ofrohet falas për maturantë

Postuar më: 30/06/2017

Code Summer Fest është ngjarja disa ditore ku të rinjët e talentuar mësojnë FALAS programimin kompjuterik ( Kodimin). Ky festival, mundëson maturantët të fillojnë bazat e programimit, përmes një kurikulumi shumë atraktiv.

Pse duhet të marrë pjesë?

A dëshiron të fillosh mësimin e programimit kompjuterik (kodimit) FALAS, pa filluar studimet?
A ke prirje dhe interes për të studiuar shkenca kompjuterike?
A je i/e interesuar që të njoftohesh me ekspertët e mrekullueshëm të programimit?

Atëherë shpejto dhe apliko pa humbur kohë, gjithcka FALAS!

Ku: Kolegji Universum ne Prishtine;
Kur: 10 Korrik 2017, ora 10:00-13:00 dhe 14:00-17:30

Regjistrimi eshte FALAS duke klikuar në këtë link: https://goo.gl/gZC2dY

Më të mirët, shpërblehen me çmime të rëndësishme dhe bursa ndërkombëtare Erasmus + nga Kolegji Universum.

Kontakt:
Kolegji Universum, Ulpiane Rr. Imzot Nikprelaj
info@universum-ks.org
++377 44 144 062

Kthehu
Close