• Language
  • +377(44)-144-062
final-akademia-e-asistenteve

A ju pëlqen të ligjëroni? Studio MASTER, fillo karrieren gjatë studimeve!!

Postuar më: 20/09/2018

 

A ju pëlqen të ligjëroni? A dëshironi të filloni karrieren në ligjërim ende pa i përfunduar studimet? Këtë mundësi iu ofron vetëm Kolegji Universum. Përmes “Akademia e Asistentëve” Kolegji Universum iu jep mundësi studentëve të Programit Master të fillojnë karrieren e tyre si asistent ligjërues që nga viti i parë i studimeve. Të drejtë aplikimi kanë të gjithë studentët e Programit Master në Kolegjin Universum. APLIKO tani, Studio MASTER dhe fillo karrieren në ligjërim https://goo.gl/qHD672

Studentët e përzgjedhur do të angazhdohen si asistentë të profesorëve për Programin Bachelor duke iu mundësuar kështu studentëve të fillojnë karrieren e tyre gjatë studimeve. Të gjithë asistentët do të pajisen me certifikata si dëshmi e përvojës në ligjërim dhe varësisht nga performanca e tyre mund të jenë pjesë e stafit akademik në të ardhmen.

Kolegji Universum në vazhdimësi shpërblen diturinë!! APLIKO tani, Studio MASTER dhe fillo karrieren në ligjërim. Linku për aplikim: https://goo.gl/qHD672

Programi Master në Menaxhment nga Kolegji Universum është ranguar si i 16’ti në Evropën Lindore (pas atij të Universitetit të Ljubljanës dhe Varshavës) dhe në Top 200 programet më të mira të kësaj fushë në botë, nga Agjencia prestigjioze franceze Eduniversal, si i vetmi nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia Serbia dhe Mali i Zi.

Për më shumë informata ndiqni faqet e Universumit në facebook & instagram, kontaktoni në info@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062.

 

 

Kthehu
Close