fbpx

Kolegji Universum dhe Viva Fresh Store në kuadër të bashkëpunimit për ndërlidhje të Akademisë dhe Industrisë ofrojnë studime të dyfishta apo studime dhe praktikë profesionale. Në bazë të kësaj marrëveshje Viva Fresh do ti financoj studimet për 120 maturantë për tri vite të studimit në Kolegjin Universum. Studentët do të angazhohen në punë praktike gjatë studimeve dhe do ta kenë punësimin e garantuar pas diplomimit. Kjo u mundëson studentëve të marrin diplomë akademike dhe përvojë profesionale gjë që po iu mundëson studentëve kyçjen më të lehtë në tregun e punës.

Të gjithë maturantët e Republikës së Kosovës kanë mundësi të aplikojnë të bëhen pjesë e garës për bursa studimi dhe punësim të garantuar nga Kolegji Universum dhe Viva Fresh. APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV

Studimet Duale koncept Gjerman i financimit te studimeve nga bizneset:

  1. Financim 100% i studimeve për tri vite të studimit;
  2. Punë Praktike nga viti i parë, 20 orë në javë;
  3. Punësim i Garantuar pas diplomimit.

Puna praktike do të ofrohet në këto departamente: Kategori Menaxhment, Operacione, Financa, Logjistikë, Marketing, IT, Kalkulim, Merchandising, Kontabilist, Financier, Burime Njerëzore, Ligjore, Menaxher/e i/e Pikës dhe Department Menaxhere i/e Pikës.

Fito BURSË për 3 vite studimi dhe fillo karrierën në VIVA FRESH! APLIKO në këtë link: shorturl.at/dixOV

Kolegji Universum ka disa vite që po përdor këtë  sistemi gjerman të arsimit për studentët dhe vazhdimisht kontaktohet nga institucione të ndryshme për të formuar partneritete dhe bashkëpunime profesionale që synojnë të kontribuojnë në ekonominë dhe zhvillimin e sektorëve në Kosovë.

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madh të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Mëso më shumë www.universum-ks.org.

Për më shumë informata rreth bursave dhe studimeve duale kontakto [email protected] apo +383 44 144 062 ose na ndiqni në facebook apo instagram.