fbpx

Meqenëse udhëtimi është ende i kufizuar, MO: VE 2021 është një mundësi e shkëlqyeshme për të ndjekur kurse në Philipps-Universität Marburg dhe për të përmirësuar aftësitë ndërkulturore pa pasur nevojë të shkosh jashtë vendit.

Pjesëmarrësit përfitojnë:

• Mësim online për lëndë të ndryshme

• Programin Orientues virtual për studentët ndërkombëtarë

• Kurse online në gjuhën gjermane

• Kredite dhe një Transkript të Regjistrimeve

• Punë dhe përvojë me studentë gjermanë dhe ndërkombëtarë

MO: VE 2021 është falas për studentët e Kolegjit Universum

Programi zgjatë 5 muaj (Tetor-Shkurt)

Afati per aplikim : 24 gusht

Të drejtë aplikimi kanë studentët e të gjitha drejtimeve.

Vetëm 5 studentë do të përzgjedhen për të ndjekur këtë shkëmbim online në Universitetin e Marburgut!

Të gjitha detajet tjera janë në dispozicion në faqen zyrtare të internetit të Philipps-Universität Marburg: https://www.uni-marburg.de/marburg-online-virtual-exchange