• Language
  • +377(44)-144-062
Shkembim semestral

Hapet thirrja për Aplikim për shkëmbim semestral në KADİR Has University të Turqisë

Postuar më: 09/02/2018

Hapet thirrja për Aplikim për studentët e nivelit Bachelor dhe Master, në kuadër të Programit Erasmus +Kadir Has University të Turqisë.

Kolegji Universum, hap thirrjen për të gjithë studentët e të gjitha programeve/departamenteve, të aplikojnë për shkëmbim në semestrin vjeshtor të vitit 2017/2018.

Listën e departamenteve të KADİR Has University ku mund të aplikoni, (për nivelin Bachelor) e gjeni duke klikuar këtu, kurse (për nivelin Master) e gjeni këtu.

E gjithë ajo çka nevojitet për aplikim gjendet e shkruar më poshtë në gjuhën angleze:

Letter of Nomination It must sent directly to the Exchange Programs Officer Mr. Emre Gündüz (exchange@khas.edu.tr ) by home institution’s officer.
Eligibility ·  Must be attending a partner university

·  Must have completed one year of studies at the home institution

·  Must have been selected and nominated by the home institution

·  GPA Requirement: 2.2/4.0 (B average) or higher

Language Requirement ·  For non-native English speakers: Minimum TOEFL IBT 71, IELTS 5.5

o    Exemption condition

§  Native Speakers

§  Applicants from institutions in which English is the primary languages of instruction (an official letter from the student’s home institution)

Required Documents ·  One letter of recommendation

·  English Language test or letter

·  Official transcript(s)

·  Statement of purpose

·  Copy of ID page of passport

·  1 passport size photo

Afati i fundit për aplikim: 10 MAJ, ora 24:00!

Fillimisht, ftojmë të gjithë të interesuarit të dërgojnë një CV në email adresën erasmus@universum-ks.org, pastaj, ne do ju informojmë për më tepër informata.

Për ndonjë paqartësi eventuale, ju lutem kontaktoni në: erasmus@universum-ks.org apo telefononi në +377 44 144 062.

Kthehu
Close