fbpx

Kolegji Universum hap thirrjen për bursa ndërkombëtare në 50 Universitete në 20 shtete te Evropës dhe Turqi! Kolegji Universum si lider i ndërkombtarizimit hap thirrjen për bursa semestrale ne 50 universitete ne 20 shtete te Evropës dh Turqi. Bursat vlejnë për të gjithë studentët e Kolegjit Universum, te gjitha kampuset, niveli Bachelor & Master.

Deri tani Kolegji Universum ka nënshkruar marrëveshje me 152 universitete në 28 shtete të Evropës dhe Turqi. 

Deri tani 546 studentë të Kolegjit Universum dhe 105 staf akademik dhe administrativ kanë përfituar nga kjo mundësi. Mëso më shumë: https://www.universum-ks.org/bursa-nderkombetare/
#APLIKO per bursa semestrale KETU
Per procedurat e aplikimit dhe cdo detaj tjeter rreth aplikimit i gjeni  KETU

Ftohen të gjithë studentët e Kolegjit Universum të nivelit Bachelor dhe Master të aplikojnë për shkëmbim semestral në këto universietete:

No.CountryUniversity
1United KingdomBradford University
2United KingdomBirmingham University
3DanimarkAaolborg University 
4BelgiumThomas More University of Applied Science
5HungaryObuda University
6TurkeyKirikkale Univeristy
7TurkeyUsak University
8TurkeyNidge Omer University
9TurkeyMETU
10TurkeyOndokus Mayis-Samsun
11TurkeyYildiz Teknik University
12TurkeyMus Alparslan University
13TurkeySakarya University
14TurkeyAntalya Bilim University
15TurkeyRecep Tayip Erdogan University
16SpainUniversity of Volladolid
17SpainCampostela De Santiago University 
18SpainUniversity of Huelva
19SpainUniversidade A Coruna
20SpainUniversity of Malaga
21SpainUniversity of Granada
22PortugalInstituto Politécnico de Tomar
23PortugalUniversity of Minho
24PortugalUniversidade de Aveiro
25PortugalUniversidade de Évora
26PortugalInstituto Politecnico De Coimbra
27PolandWroclaw University of Science &Tech
28PolandNysa University of Applied Science
29PolandPope John Paul II – State School of Higher Education in Biala Podlaska
30PolandState Universiyt of Applied Science-Kalisz
31SlovakiaUNIVERZITA MATEJA BELA V BANSKEJ BYSTRICI
32NetherlandinHolland University of Applied Science
33LithuaniaMykolas Romires University
34LithuaniaUniversity of Applied Sciences-VIKO
35LithuaniaKaunas University of Applied Science
36LatviaTuriba University
37LatviaRiga Technical University-RTU
38ItalyFoggia University 
39ItalyUniversity of Tuscia
40GreeceUniversity of Crete 
41GermanyLudwigshafen University
42GermanyMargburg University
43GermanyUniversity of Vechta 
44FinlandSavonia University
45FinlandKamk University
46Czech RepublicMasaryk University
47PortugalPolytechnic Institute of Beja
48RumaniaUNIVERSITATEA DUNAREA DE JOS DIN GALAT
49PoloniUniversity of Applied Science-Tarnow
50TurkeyIstanbul Aydin University

Per cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyren Ndërkombetare. Eshte kenaqesi e jona të ju ndihmojmë në transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit. 
#TransformoJeten #StudioJashtëVendit #UniversumEshteNërkombëtar 
Na ndiqni ne Facebook Instagram