• Language
  • +377(44)-144-062
Bursa

Hapet thirrja për Bursa për Kurset Verore të Gjuhës Gjermane në Bavari, të Gjermanisë

Postuar më: 09/02/2018

Hapet thirrja për Bursa për Kurset Verore të Gjuhës Gjermane në Bavari, të Gjermanisë, për studentët dhe akademikët e rinj nga Kosova, të cilët kanë njohuri të gjuhës gjermane.

Të interesuarit duhet të kenë njohuri të gjuhës gjermane (të paktën niveli B1), të cilët më pas do kenë të drejtë të aplikojnë për grante të shkollave verore, për gjuhë gjermane në Bavari.

Ftojmë të gjithë studentët e Kolegjit Universum, t’a shfrytëzojnë këtë mundësi duke aplikuar për këto bursa.

Bursat përfshijnë:

  • Tarifën e kursit,
  • Akomodimin dhe
  • Mbështetje financiare për shpenzime të ushqimit në një Universitet Bavarez.

Afati i fundit për aplikim është: 26 MARS 2018.

Për më shumë informata, ju lutem vizitoni uebfaqen zyrtare: http://www.uni-r.de/…/language-courses-in-bavaria/index.html

Kthehu
Close