fbpx

Hapet thirrja për punë praktike në Lituani në “Mykolas University” me pagesë. Studentët e departamentit të Gjuhës Angleze dhe Biznes Menaxhment.

Ftojmë të gjithë studentët e këtyre departamenteve te aplikojnë, inkurajohen studentët që kanë viza valide apo nënshtëtsi me pasaporta qe nuk kane nevojë për vizë për BE. Për studentët që deshirojë të shkojnë me pasaportë të Kosovës, amabasada më e afërt e Lituanisë është në Ankara, Turqi.

Dokumentet e nevojshme:

  • Transkripta e notave në Gjuhë Angleze
  • Kopje e pasaportës
  • 1 fotografi të formatit të pasaportës (300pix; size – 3*4 cm; file – .jpg)
  • Letër Motivimi në Gjuhë Angleze 

Kriteret e përzgjedhjes:
   • Suksesi akademik (50%)
   • Niveli i gjuhës angleze (50%)
   • -10 për cdo aplikim të mëhershëm
   • +10 për studentët me nevoja të vecanta (e dokumentuar)

   • -10 në rast aplikimi për studime dhe internship në të njejtën kohë;

Aplikimi bëhet online përmes këtij linku: https://forms.gle/vGxJjKgAodQw8dcR7 

AFATI I FUNDIT PËR APLIKIM ËSHTË 15 Prill , ORA 24:00!

Për cdo pyetje shtesë, na shkruani apo caktoni takim me Zyrën Ndërkombetare.Është kenaqesi e jona të ju ndihmojme ne transformim të jetës përmes studimeve jashtë vendit.