fbpx

Kolegji Universum hap thirrjen për aplikim për shkëmbim të stafit akademik dhe administrativ në Antalya Bilim University në Turqi në kuadër të programit të Komisionit Europian, Erasmus+ Credit Mobility.
.
Ky program mbështet zhvillimin profesional të stafit akademik dhe stafit administrativ të Kolegjit Universum në formën e ngjarjeve trajnuese jashtë vendit.

Andaj, ftojmë të gjithë stafin e Kolegjit Universum të aplikojnë për Erasmus Staff Mobility, në linkun: https://forms.gle/MsHZCqwp14heJKU56