fbpx

“Istanbul Aydın University” hapë thirrjen për pjesëmarrje në Shkollën Verore Ndërkombëtare “Delightful Istanbul 2019” që do të zhvillohet me 21 Korrik – 2 Gusht 2019. Thirrja është e hapur për të gjithë studentët e Kolegjit Universum nga të gjitha drejtimet. 


Tarifa e regjistrimit të hershëm deri me 21 Maj është 619.26 euro dhe përfshin:

  1. Tarifa e shkollimit për një kurs (50 orë)
  2. Materialet e kursit
  3. 14 netë në “Superior Hostel” strehim në dhoma të përbashkëta
  4. Karta falas e muzeut
  5. 2 vizita në fundjavë (Turneu i Bosforit dhe Gadishulli Historik i Stambollit)
  6. Ceremonia e Diplomimit
  7. Fitoni 3 kredi ECTS për secilin program

Për info shtesë të bashkangjitur gjeni broshurën me informata.