fbpx

Çdo vit, mbi 80 milion studentë në gjithë botën regjistrohen në universitet, mirëpo, rreth 30 milion prej tyre e braktisin universitetin dhe asnjëherë nuk i përfundojnë studimet. Kjo ndodhë për arsye se studentët nuk janë të mirë informuar për fakultetin që përzgjedhin, profesorët ligjërojnë me metoda të vjetra, ose vonë e kuptojnë që nuk kanë pasion për fushën e studimit të zgjedhur.  

Edhe pak ditë kanë mbetur për transferim të studimeve, këtë vit studentët nga institucionet tjera publike dhe private po shprehin interesim të jashtëzakonshëm ti bashkohen Kolegjit Universum. Me kampuse inovative, bursa ndërkombëtare dhe orare fleksibile pa shkëputje nga puna, Kolegji Universum mbetet vendi ideal për studime.

Për të gjithë studentët të cilët dëshirojnë t’i transferojnë studimet në Universum dhe të marrin diplomë të njohur ndërkombëtarisht Kolegji Universum ofron 30% ZBRITJE.

Transfero studimet në Kolegjin Universum dhe eksploro Evropën përmes bursave ndërkombëtare. Deri tani 463 studentë të Kolegjit Universum kanë përfituar nga kjo mundësi për shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së . Shiko fotot e studentëve përfitues të bursave ndërkombëtare https://www.universum-ks.org/studentet-erasmus/

Programi Bachelor në Kolegjin Universum është renditur në Top 3% të shkollave më të mira në botë nga agjencia prestigjioze franceze Eduniversal, ndërsa Programi Master në Kolegjin Universum është i vetmi program i ranguar si i 16’ti në Evropën Lindore dhe në Top 200 programet më të mira të kësaj fushe në botë nga agjencia prestigjioze franceze Eduniversal, si i vetmi nga Kosova, Shqipëria, Maqedonia, Serbia dhe Mali i Zi. Ky program realizohet në formë modulare nga profesorë vendorë dhe ndërkombëtarë, me ligjerata pasdite dhe vikendeve.

Kolegji Universum ofron zbritje 30% për studentët të cilët dëshirojnë t’i transferojnë studimet në Universum.

Për të aplikuar, ju lutem klikoni direkt këtu, për më shumë informata ndiqni faqen në facebook, kontaktoni në [email protected] apo telefononi në +383 44 144 062.