fbpx

​Kolegji Universum ​​hap konkurs për pranimin e studentëve të rinj në vitin akademik 2021/22 në 13 programe të akredituara.

Regjistrimi mund të bëhet edhe online https://www.universum-ks.org/sq/apliko/ apo ​fizikisht në njëren nga kampuset e Kolegjit Universum në Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë.

Programet e studimit që ofrohen në Kolegjin Universum janë:

 1. Infermieri
 2. Fizioterapi
 3. Siguri Kibernetike
 4. Juridik
 5. Gjuhë Gjermane
 6. Estetike dhe Higjene Dentare
 7. Biznes Menaxhment
 8. Gjuhë Angleze
 9. Shkenca Kompjuterike
 10. Shkenca Politike
 11. Gazetari Digjitale
 12. Dizajn Mode
 13. Dizajn Grafik
 14. Dizajn Interieri

Dhe programet Master janë:

 1. Data Science & Analytics
 2. Menaxhment
 3. Diplomaci
 4. Menaxhim i Turizmit
 5. Menaxhim Nderkombetar i Biznesit
 6. Zhvillimi i qëndrueshëm i sistemit të prodhimit të ushqimit 
 7. Menaxhim i sektorit publik
 8. Financa

Shikoni listen e plote te programeve BACHELOR https://www.universum-ks.org/sq/programet-e-studimit/ dhe MASTER https://www.universum-ks.org/sq/studime-master/

Kolegji Universum është kolegji më inovativ në Kosovë, i renditur në Top 1000 shkollat më të mira të biznesit në botë nga Agjencia Eduniversal. Institucion lider i ndërkombëtarizimit, i vetmi institucion nga Kosova që ka arritur numrin më të madhë të marrëveshjeve të financuara nga Komisioni Evropian. Apliko këtu https://bit.ly/2HuMame 

Këtë vit Kolegji Universum ka shtuar dhe numrin e bashkëpunimeve me Universitetet Evropiane duke e ngritur në 395 numrin e BURSAVE Ndërkombëtare që do të ofrohen për këtë vit për studentë për shkëmbim në 26 shtete të BE-së.

Regjistrimet po vazhdojnë, Eksploro Evropën gjatë studime, studio një semester në Evropë me të gjitha shpenzimet e mbuluara. Apliko këtu https://www.universum-ks.org/sq/apliko/

462 studentë të Kolegjit Universum deri tani kanë përfituar shkëmbim semestral në 26 shtete të BE-së. Kliko këtu, shiko fotot e studentëve përfitues të bursave.

Për më shumë informata kontakto +383 44 144 062, [email protected] ose ndiqni Kolegjin Universum në facebook & instagram.